Stadions

Een sportstadion kent geen geheimen voor MaxAmaze. Wij zorgen ervoor dat elke vierkante centimeter van het speelveld optimaal én energie-efficiënt wordt uitgelicht. Wil jij jouw publiek een next level sportbeleving schenken? Ons brede arsenaal aan technieken garandeert totaalconcepten die wedstrijden en evenementen een extra vibe geven.

2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 07233

Win-win voor
supporter en club

Inzetten op betere technieken, het komt niet alleen de zintuigen ten goede. Een betere beleving betekent een levendige atmosfeer in het stadion, wat op zijn beurt de cohesie op het veld aanzwengelt. Het publiek krijgt de smaak te pakken, geniet langer na en kijkt meteen uit naar de volgende afspraak.

2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 06777

MaxAmaze laat
jouw stadion herleven

MaxAmaze laat
jouw stadion
herleven

Vanuit een diepgewortelde passie voor sport levert MaxAmaze een evenwichtige expertise voor het creëren van nieuwe belevingen in sportstadions. Sport draait om dynamiek, op en naast het veld. Een flexibele ingesteldheid aangevuld met een brede waaier aan energie-efficiënte technieken stelt ons in staat een connectie met jouw publiek te maken en te behouden.

4448294

onze technieken
transformeren
jouw stadion

Een klare kijk op het veld? Onze ledlichten zorgen voor een haarscherpe en heldere wedstrijd. Ga je graag nog een stapje verder? Om ieders beleving te herdefiniëren biedt MaxAmaze een brede waaier aan belevingstechnieken aan. Verken de mogelijkheden en doop jouw stadion om tot een waar theater.

Meer over onze technieken

Ontdek onze realisaties
in sportstadions

een sportbeleving op maat?
ga voor maxamaze!

een sportbeleving
op maat? ga voor
maxamaze!