Paardensport

MaxAmaze kan een indrukwekkend trackrecord voorleggen binnen de paardensport. Onze opgebouwde expertise, die teruggaat tot in 2008, maakt ons dé technische leverancier voor paardensportarena’s.

BSM 230824 19 58 51

maxamaze legt
de lat hoger

In een paardensportarena voelt MaxAmaze zich helemaal thuis. Onze expertise groeide gelijklopend met de paardensportindustrie. Het vormde ons tot standaardleverancier én onestopshop voor licht, led, geluid, show en timing. We weten dan ook hoe we er voor een maximale beleving moeten zorgen. Geen enkel obstakel is te complex, onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Knokke Hippique 2018 Jeroen Willems 1128

schenk jouw publiek
een ultieme beleving

schenk jouw
publiek een
ultieme beleving

MaxAmaze zorgt ervoor dat de schoonheid van de paardensport helemaal naar boven komt. De sierlijkheid van paard en ruiter wordt in de verf gezet dankzij onze technologische finesse en zorgt voor een hernieuwde harmonie met het publiek. Maak samen met MaxAmaze werk van de beleving op jouw paardensportevenement.

BSM Saturday 284

onze technieken
transformeren
jouw arena

Voor MaxAmaze is een paardensportarena betreden altijd een beetje thuiskomen. Dat effect willen we ook aan jouw publiek schenken, door middel van een brede waaier aan energie-efficiënte belevingstechnieken. Samen met onze jarenlange knowhow vormt het de ideale combinatie om paardensportliefhebbers te laten genieten van een unieke atmosfeer.

Meer over onze technieken

Ontdek onze realisaties
in de paardensport