ultimate sports
experiences

MaxAmaze komt voort uit een rijk verleden in de paardenwereld en zet zijn opmars in de sportwereld verder. Wat ons team kenmerkt? Een nooit aflatende drive om het beste uit elk sportmoment te halen. Wij mikken hoger!

DSC00126
BSM 230824 19 58 51

meer dan
15 jaar ervaring

Het MaxAmaze-team blijft gestaag aan zijn wereldwijde reputatie bouwen. Daarbij bracht een parcours van meer dan 15 jaar ons tot onze huidige positie van belevingsspecialist in de sportsector.

Ons verhaal begon in 2008, toen het Max Snd'L-team onder leiding van ex-jockey Klaas De Coster van start ging, met een focus op geluid en licht. In 2010 werd MaxLED in het leven geroepen, om hoogwaardige ledschermen aan de man te brengen.

Vanaf 2013 bracht Max EQP onze expertises samen en creëerde ons team technisch hoogstaande evenementen in de internationale paardensport.

Dat indrukwekkende trackrecord zetten we sinds 2023 verder als MaxAmaze, waarbij we onze blik op de sportwereld verruimen. Onze passie voor de paardensport blijft onaangeroerd en wordt aangevuld met een drive om het maximum te halen uit ieder sportstadion.

Ons doel? Met onze aanwezigheid iedere sportliefhebber een unieke ervaring schenken.

E0fa4b56d5c5041ef249cab665299427

zie meer
met ledverlichting

Het verhaal van MaxAmaze begon bij het licht. Onze jarenlange research naar de nieuwste technologieën resulteert vandaag in een competitief en hoogstaand aanbod aan ledverlichting. Gekoppeld aan onze opgebouwde knowhow, weten we wat nodig is om jouw sport perfect uit te lichten.

meer over led lights

bereik meer
met led boarding

Led boarding zorgt niet alleen voor een goed geïnformeerde sportbeleving en de afbakening van het speelveld. Het biedt ook ruimte om inkomsten binnen te halen. Bij MaxAmaze beseffen we dat sponsoring een belangrijke rol speelt in de sportwereld. Daarom installeren we geavanceerde ledoplossingen op maat van de club, het stadion en de commerciële doeleinden.

meer over led boarding

beleef meer met
fan experiences

De sportwereld is constant in beweging, en dat geldt ook voor de beleving in de stadions. Het publiek verlangt om geprikkeld te worden, voor, tijdens en na de wedstrijd. Daarom brengen we de beste technieken samen, zetten we in op imponerende fan experiences en slaan we de brug met de toekomst. MaxAmaze houdt de vinger aan de pols, blijft evolueren en wil zijn positie van trendsetter behouden.

meer over fan experiences
DSC02118 copy

maak kennis met
onze amazers

maxamaze all around

Vanuit een intrinsieke passie voor entertainment is MaxAmaze uitgegroeid tot een internationale speler in ledverlichting, led boarding en fan experiences voor stadions en arena’s. Voor MaxAmaze geldt hetzelfde als voor iedere atleet: stilstaan is achteruitgaan. Daarom gaan we verder en mikken we hoger.

contacteer maxamaze

verken onze
realisaties

DSC02019 copy

Word een
amazer!

ontdek onze jobs