Led lights

Sport optimaal uitlichten is de kernactiviteit van MaxAmaze.
Vanuit een gedetailleerd lichtplan installeert ons team ledverlichting die wordt gekenmerkt door een lange levensduur, minimaal energieverbruik en optimale kwaliteit. Reken op de MaxAmaze-expertise en betreed de toekomst van de stadionverlichting!

Contacteer maxamaze

01 Sportverlichting

Een perfecte uitlichting van jouw stadion versterkt niet alleen de prestaties van de spelers of atleten, maar betekent ook dat supporters het spel in optimale omstandigheden kunnen volgen. Als exclusieve leverancier van  gamechanging ledverlichting biedt MaxAmaze het duurzame alternatief voor de klassieke veldverlichting, en creëert het telkens een sterke en futureproof sportbeleving.

Vraag meer info
2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 07454
MAXAMAZE LED LIGHT OSPLUS
MAXAMAZE LED LIGHT OISPLUS
MAXAMAZE LED LIGHT OIS
MAXAMAZE LED LIGHT UFO

Verken ons exclusieve aanbod aan sportverlichting

MAXAMAZE LED LIGHT OSPLUS
MAXAMAZE LED LIGHT OISPLUS
MAXAMAZE LED LIGHT OIS
MAXAMAZE LED LIGHT UFO

02 Showverlichting

Een ceremonie in het juiste licht plaatsen of een doelpunt gepast vieren? Ons uiteenlopende aanbod aan showverlichting én integrale aanwezigheid stelt ons in staat jouw stadion onder te dompelen in een dynamisch en kleurrijk spektakel. Informeer naar jouw voorstel op maat en ontdek de toegevoegde waarde van MaxAmaze.

Vraag meer info
rsca

Ontdek waar MaxAmaze
zijn licht laat schijnen

beleef meer met
fan experiences

Investeer in moderne ledverlichting, creëer dynamische lichtspektakels en trigger je publiek met een interactieve beleving, voor, tijdens en na de wedstrijd. Om jouw stadion relevant te houden in de competitieve sportwereld is het noodzakelijk te mikken op entertainende ervaringen. Want de fans van morgen, die verwachten meer.

Ontdek meer
80612a225f12d087e55f0653482c9896

Ledverlichting op maat?
Reken op MaxAmaze!

Ledverlichting
op maat?
Reken op MaxAmaze!

Contacteer ons