Led boarding

Met de dynamische en haarscherpe led boarding van MaxAmaze haal je het maximum uit elke sportwedstrijd. Ontdek hoe onze energiezuinige en kostenbesparende led boardings een sfeervolle troef vormen voor club, publiek en commerciële partners.

Contacteer maxamaze

01 Led boarding

De led boarding van MaxAmaze creëert een veilige én visueel aantrekkelijke perimeter rond het speelveld. De dynamische en veelzijdige invulling schept een ideaal investeringsplatform voor sponsors en geeft hen de kans zich commercieel te profileren.

Wat zou een modern voetbalstadion zijn zonder led boarding? Het versterkt de kenmerkende sfeer van het voetbal en laat het aanwezige publiek en de tv-kijkers kennismaken met de partners van de club. Nood aan led boarding in jouw voetbalstadion? Onze producten zijn UEFA-approved en genieten 7 jaar garantie.

Vertegenwoordig je een andere sportclub? MaxAmaze levert led boarding op maat van iedere sport.

  • Dimensies: 1280 x 960 mm
  • Vernieuwingsfrequentie: 7600 Hz
Vraag meer info
BL MAXAMAZE BASKETOOSTENDE 12

02 Led screens

Wil je jouw publiek een entertainende én geïnformeerde sportbeleving schenken? Onze modulaire ledschermen garanderen heldere boodschappen, een esthetische topkwaliteit en de prominente zichtbaarheid van een big screen. De eindeloze mogelijkheden van MaxAmaze schikken zich naar jouw vraag en verhogen jouw interactie met de supporters.

Vraag meer info
2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 06992

Ontdek waar MaxAmaze
visueel scoorde

Beleef meer met
fan experiences

De hoogtechnologische ledoplossingen van MaxAmaze zijn de ideale basis voor meeslepende momenten. Gedetailleerde replays, actuele statistieken, interactieve animaties ... De moderne supporter verlangt steeds meer van zijn stadionbezoek. Wil je als club toekomstgericht denken? MaxAmaze helpt je het publiek visueel in de watten te leggen.

Ontdek meer
80612a225f12d087e55f0653482c9896

Led boarding op maat?
Ga voor maxamaze!

Led boarding
op maat?
Ga voor maxamaze!

Contacteer ons