ultimate
equestrian
experiences

MaxAmaze kan een indrukwekkend trackrecord voorleggen binnen de paardensport. Onze opgebouwde expertise, die teruggaat tot in 2008, maakt ons dé leverancier van belevingstechnieken voor arena’s en evenementen in de paardenwereld.

20180830 Stephex Masters 2018 Jeroen Willems 244
About What we do Highlights

maxamaze ademt
paardensport

De roots van MaxAmaze liggen in de paardensport. Onder leiding van ex-jockey Klaas De Coster introduceerde Max EQP vernieuwende technieken in de paardenwereld en tilden we de beleving op internationale evenementen naar een hoger niveau. Als MaxAmaze blijft onze passie voor de paardensport onaangeroerd en mikken we nog steeds hoger.

Meer over maxamaze
Knokke Hippique 2018 Jeroen Willems 1128

Verleden en toekomst
komen samen

Onze expertises groeiden gelijklopend met de evenementen in de paardensportindustrie. In de loop der jaren hielden we steeds de vinger aan de pols, waardoor we vandaag perfect weten wat jouw event nodig heeft. De sierlijkheid van paard en ruiter wordt optimaal uitgelicht, sponsors worden op een duidelijke en dynamische manier weergegeven, en totaalspektakels bieden de paardenliefhebber een onvergetelijke ervaring.

LML19 2306 AA1302 JPG compressed

ontdek de meerwaarde
van maxamaze

Voor MaxAmaze is een paardensportarena betreden altijd een beetje thuiskomen. Onze moderne, energie-efficiënte belevingstechnieken en jarenlange knowhow vormen de basis voor een paardensportevent met een unieke atmosfeer.

LML19 2306 AA1302 JPG compressed

Ontdek waar maxamaze
de lat hoger legde

20180902 Stephex Masters 2018 Jeroen Willems 866
De organisatie van een vijfsterrenevent betekent een gigantische opdracht met tal van details. Daarom is het essentieel te werken met partners als MaxAmaze, die een complete controle hebben over hun domein.
Conter Stephan
Stephan Conter
CEO Stephex Group
GA5 9351
MaxAmaze, ons licht in de duisternis. Een bedrijf waarop je kunt rekenen en dat meedenkt met de organisatie.
Peter bollen
Peter Bollen
Event Director Jumping Mechelen
DJI 0516
MaxAmaze focust op creatieve services op maat die de behoeften van de organisatie vervullen. Een team van professionals dat gedurende het hele event aan je zijde staat.
Monticolo
Denis Monticolo
Event Director Athina Onassis Horseshow
BSM 230825 23 32 28
Als organisator krijg je te maken met allerlei kwesties. Maar wanneer je partners hebt die zelf met nieuwe ideeën komen om je totale productie nog beter te maken, schakel je een versnelling hoger.
Judy
Judy Ann Melchior
President of Studbook Zangersheide
Rectangle 71
Efficiëntie en professionaliteit, dat is MaxAmaze.
Uliano
Uliano Vezzani
International Course Designer
Knokke Hippique 2018 Jeroen Willems 1128
Op het hoogste niveau van de paardensport is alleen het beste goed genoeg. De beste paarden, de beste ruiters en de beste accommodaties. Daarom staat de sportverlichting van MaxAmaze buiten kijf.
Harrie Smolders
Harrie Smolders
Voormalig Longines Jumping N°1

Ontdek
ons nieuws

MaxAmaze is thuis in de paardenwereld. Overal waar we komen, willen we paardenliefhebbers een ultieme beleving schenken. Ontdek onze nieuwste prestaties en kom te weten op welke paardensportevents MaxAmaze aanwezig was.

Alle nieuws

Paardensportevents
van een hoger niveau?
Ga voor MaxAmaze!

Paardensportevents
van een hoger niveau?
Ga voor MaxAmaze!

Contacteer MaxAmaze