Sport optimaal beleven?
Ontdek onze technieken

Sport optimaal
beleven? Ontdek
onze technieken

Onze knowhow en technieken zorgen voor een vernieuwde connectie met jouw toeschouwers. Voor, tijdens en na de wedstrijd. Daarbovenop leidt de energie-efficiëntie van onze oplossingen naar een lagere CO₂-uitstoot en energiefactuur. Verken het aanbod en laat je inspireren door ons totaalpakket.

Contacteer MaxAmaze
2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 07475

Licht

Draai de schakelaar om en zie verlichting in een oogwenk. Als pionier levert MaxAmaze grootschalige ledverlichting die de kijk op sport verscherpt.

Knokke Hippique 2018 Jeroen Willems 1177 web bewerkt

Leds

Leds stuwen de sportbeleving naar een hoger niveau. Onze UEFA-gecertificeerde displays en boardings zorgen ervoor dat jouw publiek geen enkel detail mist.

20180830 Brussels Stephex Masters 2018 Jeroen Willems 147

Geluid

Sportbeleving vindt ook plaats in de oren. Onze audiosystemen voorzien pure geluiden en meeslepende muziek. Laat de geluidsgolven over de tribunes rollen!

BSM 230825 23 32 28

Special Effects

Ons scala aan vuurwerk, pyrotechnieken en sparkulars creëert memorabele spektakels. De special effects van MaxAmaze zorgen voor een feest voor de zintuigen.

5 S8 A1889

Entertainment

Pregame en halftime shows, livemuziek, ceremonies ... MaxAmaze pakt uit met zijn totaalpakket aan technieken en zorgt voor kippenvel bij de toeschouwer.

PAM06619 2 copy

meer technieken

Heb je een specifieke vraag of heb je nood aan een persoonlijke invulling? MaxAmaze gaat samen met jou op zoek naar een beleving op maat.

maxamaze scoort
in iedere arena

Overal waar we komen, willen we het publiek een ultieme sportbeleving schenken. Kom te weten in welke arena's en stadions MaxAmaze zijn expertises reeds deelde.

ontdek alle realisaties