MaxAmaze schittert
in het Lotto Park

RSC Anderlecht-KV Mechelen was niet zomaar een wedstrijd. Een eerbetoon aan Paul Van Himst was de opener van een onvergetelijke avond en een ultieme voetbalbeleving. MaxAmaze zat achter de knoppen en drukt ook in de toekomst zijn stempel op het Lotto Park.

2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 07561

Mister Anderlecht

MaxAmaze zorgde voor een bijzondere avond in het Lotto Park van RSC Anderlecht. De thuiswedstrijd tegen KV Mechelen, die werd gewonnen met 3-1, werd voorafgegaan door een indrukwekkend eerbetoon aan de legendarische Paul Van Himst. De avond stond in het teken van zijn indrukwekkende carrière en verdiensten voor de club, en bracht een golf van nostalgie en trots in en rond het stadion.

IMG 20190923 183920 copy

Het Lotto Park
in een nieuw licht

Het is de technische expertise van MaxAmaze die deze memorabele avond mogelijk maakte. Om te beginnen zorgt de blijvende ledverlichting -en display in het Lottopark voor een nieuw tijdperk op het vlak van de voetbalbeleving. De paars-witte supporters genieten vanaf heden van een kristalheldere en goed geïnformeerde kijk op het voetbalspektakel. Om de speciale avond volledig tot zijn recht te laten komen, zorgde MaxAmaze daarnaast voor de nodige sfeerverlichting en special effects. De kleur mauve, die zo nauw verbonden is met Anderlecht, straalde als nooit tevoren en gaf het stadion een magische gloed.

2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 07273

Ultimate Mauve Experience

De combinatie van het eerbetoon aan Paul Van Himst en de technische hoogstandjes van MaxAmaze maakte van deze avond in het Lotto Park een waar spektakel. Het was niet alleen een viering van de clubgeschiedenis, maar ook een voorbeeld van hoe innovatieve technologieën de sportervaring kunnen verrijken. Het publiek verliet het stadion met een gevoel van trots en verwondering, wetende dat ze getuige waren van een onvergetelijk avond en in de toekomst zullen genieten van een RSCA-waardige voetbalbeleving.

2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 06899

Een sportbeleving op maat?
Ga voor MaxAmaze!

Een sportbeleving
op maat?
Ga voor MaxAmaze!

Contacteer ons