Sporza schrijft
over de unieke
stadionbeleving
in Anderlecht

VRT-sportnieuwsdienst Sporza publiceerde onlangs een artikel over de vernieuwde voetbalbeleving in het Anderlechtse Lotto Park. Een evolutie waar MaxAmaze een belangrijk aandeel in heeft. Onze ledverlichting en totaalspektakels creëerden een paars-witte sfeer die de Anderlecht-fan spontaan doet terugdenken aan de hoogdagen uit het recente verleden.

2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 07273

Een kenmerkende
paars-witte beleving

Sinds MaxAmaze tijdens het voorbije voetbalseizoen neerstreek in het Lotto Park van Anderlecht, blijft de beleving in de paars-witte voetbaltempel over de tongen gaan. Ook VRT-sportnieuwsdienst Sporza wijdde onlangs een artikel aan de vernieuwde voetbalbeleving van het Anderlechtse publiek. Zo spreekt de grootste sportsite van België over een voetbalsfeer zoals in de goeie ouwe tijd.

2023 10 07 Blacklabel Max Amaze 07561

Dankzij de led lights
van MaxAmaze

Die opleving is volgens RSCA-marketingdirecteur Tim Borguet mede te danken aan de nieuwe MaxAmaze-ledverlichting in het Lotto Park en de spectaculaire lichtshow zoals die voor clublegende Paul Van Himst er één was. "Het zijn acceleratoren die de sfeer naar de buitenwereld toe versterkt hebben", vertelt Tim Borguet op Sporza. "Tijdens de week beleven fans alles via de telefoon, maar dé climax moet in het Lotto Park komen. Daar hebben we dit seizoen bewust op ingezet."

DSC02019 copy

Grote vraag
naar abonnementen

Dat de hoogstaande MaxAmaze-technieken en de hernieuwde voetbalbeleving hun effect niet missen, bewijst het feit dat er ondertussen meer dan 2.000 RSCA-fans op een wachtlijst staan voor een abonnement. Ook in de toekomst wil RSC Anderlecht blijven inzetten op een ultieme voetbalbeleving: "Richting volgend seizoen zijn we al aan het bekijken hoe we nog meer piekmomenten kunnen genereren, zoals bij de viering van Paul Van Himst. Sowieso is het de ambitie om de beleving in het stadion nog meer kracht bij te zetten", besluit Borguet.

E0fa4b56d5c5041ef249cab665299427

Meer weten over onze
paars-witte samenwerking?

Meer weten
over onze
paars-witte
samenwerking?

Ontdek de case